söndag 11 januari 2009

Testar: Windows Live Writer

Hm, ja det här skriver jag i nya Windows Live Writer, från jaaa Windows Live. ;-) Från det här verktyget kan man tydligen publicera till sin blogg. Vad det nu ska vara bra för. Jag tänkte testa för att se det! –Vi hörs om resultatet!

Ojj, jag det verkar riktigt trevligt! Man kan förhandsgranska och editera i HTML om man vill. Och sen är det ett ganska trevligt gränssnitt att skriva i. När man skriver ser det redan då ut ganska likt själva blogginlägget. Och det finns lite “Word-lika” funktioner som gör att man känner sig hemma. Vi får väl se om det blir mitt verktyg framöver…?

LiveWriter

2 kommentarer:

Lena Byström sa...

Kul!

var hittar jag det?
Är det samma som Live@edu, (också Microsoft)
Mvh Lena

IT-pedagogen sa...

Ursäkra, jag borde ha länkat lite också. Nu ligger det i alla fall många spännande länkar om Live i det nya blogginlägget. Kika gärna in på dessa!

Kul att höra om Live@edu! Jag kikade nu på det för att jämföra. Vad jag förstår är Live@edu mer ett sätt att använda olika Live-verktyg inom ett campus, främst mail och messenger. Säkert bygger man löpande in dessa nya verktyg för att använda dem lokalt inom ett campus också.